Tag på restaurant i København og nyd god vin

For mange mennesker er vin en helt fundamental del af at godt måltid. “De gyldne dråber” fremstår for dem nærmest som et måltid i sig selv. Er du også vild med vin? Og ynder du at tage på restaurant og vinbar i København? Så læs artiklen her. Vi har nemlig samlet en liste over de bedste vinorienterede restauranter og vinbarer i København.

Få leveret din vin direkte på hjemmeadressen

Før vi for alvor kommer i gang med listen, så lad os for en kort stund slå fast, at du med fordel kan bestille din vin online. Et godt sted at gøre det, er på https://vinoteket.com/da-dk, hvor udvalget er stort, og hvor du samtidig får gratis fragt samt 100% tilfredshedsgaranti.

Det er ikke altid man har tid til at tage på restaurant eller vinbar. Derfor er det lækkert at kunne bestille sin vin online, så den kan nå at være klar og bidrage til den gode weekendstemning i familiens skød.

Ancestrale på Vesterbro er et sikkert hit

Er man vild med vin, så er et besøg på Ancestrale et sikkert hit. Her er der virkelig kræset for detaljerne, og samtlige flasker vin på menukortet er nøje udvalgt af eksperter. Ud over at nyde den gode vin kan du også få et solidt måltid mad. Du finder vinbaren på adressen Oehlenschlægersgade 12, st. th., 1663 København.

Enhver vinentusiast bør besøge Vinhanen

På adressen Baggesensgade 13, 2200 København har man siden 2013 kunnet finde vinbaren med det passende navn Vinhanen. Er man vinentusiast, så skal man helt sikkert lægge vejen forbi her. Vinbarens mission er nemlig at tilbyde kvalitetsvin til priser hvor alle kan være med, og det er lykkedes over alt forventning. Ud over at smage på den gode vin kan man også få en bid brød. Et fortræffeligt sted som du bare må besøge.

Slut turen af på Den Vandrette

Afslutningsvist anbefaler vi dig at tage et smut forbi vinbaren og restauranten med det spøjse navn Den Vandrette. Du kan prøvesmage vine fra hele verden, og på den måde få smagsløgene på overarbejde. Har du været på sightseeing i København det meste af dagen, og er du ved at være godt sulten, så kan du også slutte turen af med et smut forbi Den Vandrette, hvor der dagligt serveres en varm ret med basis i lokale og solide højkvalitetsråvarer. Den Vandrette finder du på adressen Havnegade 53A, 1058 København.

newstimes