Flere restauranter for Dansk Mad

Nye muligheder for restauranter

At traditionel, dansk mad har en genoplivelse i restaurationsmiljøet skal ses i forhold til, at mange flere steder er dukket op, der tilbyder sådan mad. Mange gamle pubber i København restaureres til Frokostrestauranter og tilbyder både smørrebrød til frokost, samt lune og varme retter sammen med koldt, skummende øl i løbet af dagen. Fokus er på kvalitet, hygge og mad som en central, social funktion og mulighed for at mødes under uformelle omstændigheder. Nye muligheder for søgning af restaurant-type på internettet, eksempelvis via Tripadvisor giver fantastiske muligheder for at finde nye madoplevelser af enhver art, da der her kan angives, hvad man ønsker at spise, hvor dyrt måltidet skal være, samt hvad andre kunder har oplevet.

Traditioneller restauranter findes stadig i forbindelse med hoteller eller som selvstændige kroer og deciderede specialiserede restauranter inden for enten italiensk, dansk, fransk eller generelt internationalt køkken har gode muligheder for at klare sig godt ved at tilbyde ordentlig service, kvalitet i mad og drikkevarer, samt differentiere sig fra mængden ved at tilbyde mad-specialiteter som dagens ret, månedens menu, selskabsmenuer eller sågar komplette kro- og hotelophold inklusive gourmet madoplevelser.

newstimes