Find den rette restaurant til at markere afskeden

Vi kommer alle dertil på et tidspunkt: At vi skal tage afsked med en person der har stået os nær. Det kan være en af vores forældre, eller en anden god ven eller nær slægtning, som vi skal følge til den sidste afsked ved en begravelse. Måske er du i den situation, at du selv skal arrangere en sådan begivenhed. Her er det godt at søge råd hos nogle, der er vant til at håndtere en begravelse eller en bisættelse, så du kan blive aflastet for de tunge ting og fokusere på det, der betyder noget: At få sagt farvel på den rigtige måde.

Vi anbefaler i den forbindelse at søge råd hos en bedemand. De bistår med hjælp og rådgivning både hvad angår selve begravelsen, såvel som ved eventuelle efterfølgende arrangementer. Bor du i hovedstadsområdet, så kan vi anbefale en erfaren bedemand i København, som kan vejlede dig. Lavendla er en sådan bedemand i København, der kan rådgive dig gennem hele forløbet.

Hvad skal vi gøre bagefter?

I forbindelse med denne slags begivenhed overvejer man ofte, hvad man skal lave efter selve begravelsen. Vi anbefaler at I samles, venner og familie, over et godt måltid mad, og dermed får løsnet stemningen op igen. I kan for eksempel vælge at få serveret smørrebrød, som de fleste kan lide. Der er dog mange andre måder hvorpå I kan gennemføre en sådan efterfølgende sammenkomst. Vi danskere er jo berømte for vores gravøl, så det kunne også være en mulighed.

Lav et arrangement som passer til den afdødes stil, og find en restaurant, der kan gennemføre sammenkomsten i samarbejde med jer. De fleste restauranter er vant til den type arrangementer, og hvis I forinden søger råd hos jeres bedemand i København, kan I få en liste over restauranter, som har specialiseret sig i denne type events.

newstimes