Festlig mad til nytår

Når vi står på årets sidste dag i vores pæneste skrud, så er det med at få serveret maden, som matcher. Det er altid der, hvor vi virkelig prøver at gøre vores bedste for at sikre, at maden virkelig er noget at skrive hjem om. Der er mange traditioner om nytåret, og maden er en af dem. Det skal være så flot og ekstravagant som muligt, og der er mange steder, hvor der tradition for skaldyr, såsom hummer, og så en lækker oksesteg, og det hele afsluttes med en isbombe med alt det tilbehør, som der kan sidde på. Alt sammen inden januar og de mange fortsæt sættes i gang, for vi ved jo alle at nytårsaften ikke kun er en festaften, det er også en ny begyndelse, og det er også tiden til at starte over og om igen.

Vinen til maden

Når du er ved at planlægge nytårsmenuen, så er det vigtigt, du ikke kun holder fokus på maden, men også sørger for, at der er skelet til den vin, som du vil servere sammen med maden, for det skal gerne være drikkevarer som komplimenterer maden. Der er jo ingen, som kunne forestille sig at skåle det nye år ind i kold kaffe, og der er bestemt ingen, som kunne forestille sig at servere en varm rødvin til hummeren, nej det hele skal passes ind, og er du ikke selv så vinkyndig, så e der rig ulighed for at finde en, som kan rådgive dig om lige den vin, der står til fisken, kødet og desserten. Hvis du vil gå hele vejen og give dine gæster en stor oplevelse med en god perlende champagne til både at skåle nytåret ind med og som velkomstdrik, samt en god cognac til kaffen og måske en rigtig fin single malt til at nyde til en god cigar, så er det kun din pengepung som bestemmer.

Få en fest med det hele inkluderet

Hvis du ønsker en fest, hvor du ikke selv skal løfte en finger, så er der med at bestille mad og drikke hos partyking. Hvis du har lyst, så kan du bestille alt, ikke kun maden og drikkevarerne, nej du kan let få alt til baren og kostumer og alt andet, hvis det er, hvad du ønsker for at skabe den perfekte aften. Det eneste, du skal sørge for, er det gode humør, og så står alt andet klar til dig og dine gæster. Det er jo med at nyde aftenen og sørge for at både du og dine gæster kommer til at nyde det hele i fulde drag. Du kan også nøjes med kun at bestille nogle af tingene, det er helt op til dig, hvad du ønsker at få, men alle typer af snacks og sjov til festen er kun et enkelt klik med musen væk, og det samme er en rigtig god aften.

newstimes