Vin og gode tider

For de fleste af os, så er det at gå på restaurant, noget vi gør, når vi har noget at fejre, vil forkæle os selv eller for at få et lille afbræk fra hverdagens trummerum. Vi er så heldige i de store byer som København, Aarhus og Aalborg, at vi har et overflødighedshorn af muligheder, og mange bruger lokale råvarer fra gårde, som ligger så tæt på storbyen, som de kan komme.

De gårde, som leverer til de mange restauranter, har brug for det bedste udstyr, og det kan de let få hos kellfri.dk, for de har det udstyr, der skal til for at levere topkvalitet til de bedste restauranter.

Maden i norden er på alles læber i disse år, og det er noget, som startede med nogle få, som fik en vision om ny nordisk mad til restauranter, som sælger ud for de næste tre måneder på nogle få minutter, og som i alverdens madblade og på internettet bliver rost som de restauranter, der vil bære faklen videre og tage nyt nordisk køkken til uanede højder.

En udvikling som indtil videre har givet Danmark alle former for medaljer ved det uofficielle verdensmesterskab i madlavning, som har givet Noma prædikat som verdens bedste restaurant, og som har strøet michelinstjerner ud over danske restauranter, som det aldrig er set før.

Det er dog ikke kun den moderne mad, som er i højsædet, det er også den billige mad, som har mange følgere. For den billige mad behøver ikke være dårlig mad, tværtimod vil mange sige. Her er der mulighed for at bevise, at det er muligt at lave fantastisk mad med store smage til små penge, så alle kan være med om bordet.

Dansk og internationalt

De fleste danskere spiser stadig meget dansk mad og nordisk inspireret mad. Det er det, de fleste er vokset op med, og de færreste går af vejen for frikadeller eller paneret fisk. Det ikke kun hjemme, men også ude. Til den årlige julefrokost, men også til alle andre arrangementer, for det er en del af vores madkultur, og der er masser af restauranter og kroer landet over, der serverer lige den slags mad, vi alle kender og elsker.

Andre landes mad er dog også kommet for at blive. Ud over kartoflerne, så glider der meget pasta ned, og en god italiensk restaurant vil altid have fulde huse. Det er et køkken, der tiltaler rigtig mange, og der er mange både lette og svære retter at vælge mellem.

Også det asiatiske køkken er populært, og der er flere og flere, der sætter tænderne i sushi eller thairetter. Sammen med at verden bliver mindre, kommer der flere og flere køkkener til landet, og der er snart ikke det, du ikke kan prøve af eksotisk mad her til lands.

newstimes