Referencer

Her er bare et lille udpluk fra alle disse fantastiske mennesker og firmaer vi har arbejdet med i gennem tiden. Se også vores kunders tilbagemeldinger på tidligere arrangementer, fester, bryllupper, fødselsdage, julefrokoster, sommerfester og meget mere.

testimonials

TAK for en SUPER fest. Der var fed steming og alt klappede som det skulle. Du må også hilse alle dem der var i baren/køkkenet den aften – alle var meget glæder for deres involvering og support. Thomas Trane

– World Manuals

Tusinde tak for et meget, meget vellykket arrangement – og for jeres super professionelle måde at ”drive” aftenen på – i alle henseender meget imponerende.
HilsenLene Gjellebøl Madsen

-Georg Jensen A/S

Fantastisk Firma julefrokost !
Ocean club skabte rammerne for en fantastisk firma julefrokost sidste Lørdag. Smukke omgivelser, lækker mad, sød og professionel betjening.Stedets arrangør overraskede os med live saxofon og trommer player.Alle gæsterne syntes at det havde været et brag af en fest !
-Vi kommer igen ! Alice Engel.

-Cimber Sterling

1000 tak! Og mange hilsener fra os til Jer allesammen.
Vi var begge super glade for den middag og fest vi fik hos Jer – en dag/aften/nat vi aldrig vil glemme.
Vi har fået rigtig mange positive henvendelser fra vores gæster som var vildt glade for hele oplevelsen.
Tak igen og på gensyn…

Kærlig hilsen
-Emilia og Christian

Det var helt igennem en skøn fest – jeg kan kun sige at der er flere af vores venner, som vil komme tilbage med ønske om fest hos jer:-) Hanne Løye

-RealMæglerne

Det var et fantastisk arrangement og dejlig fest I fik fyret af den aften. Annette og jeg er rigtig glade, og vi har kun fået positiv feedback fra alle. Alt spillede og især personalets store engagement blev bemærket. Thomas Olsen

– IT Nations A/S

Kære alle Sammen….
I har givet mig den bedste gave jeg nogenside har fået. I har været helt fantastiske!!! Igen mange tak for en dejlig fest…
det vil jeg aldrig glemme. Kærlig hilsen Ambro

-Benetton

Tusind tak til alle jer, der hjalp os med at planlægge den store dag. Det hele levede fuldt op til vores forventninger, og man må sige, at vi fik den fest vi drømte om og mere til. tusind tak for en rigtig god dag aften og nat.

Hilsen Sune og Karina Krabbe

Tusind tak for en uforglemmelig fest hos jer på Ocean Club. Det var fantastisk. Alt spillede til punkt og prikke og I leverede en fest ud over det sædvanlige.Vi oplevede også et veloplagt personale, der var smilende og glade.Vores gæster har kun rosende ord for stedet og den service de fik. Vi kunne ikke have ønsket det bedre.TUSIND TAK – Vi vil anbefale jer, hvor vi kan. Og jeg er sikker på, at I får god omtale når gæsterne fortæller videre om festen. Med venlig hilsen .

Diana Savino

Tak for en fantastisk aften og Julefrokost. Vi har modtaget MEGET positive tilbagemeldinger her til morgen – folk har virkelig moret sig godt. Som vores HR partner skrev:”Beautiful venue, delicious food, fantastic music = very happy people”.En stor tak til alt personale, som leverede varen fra start til slut. Arrangementet levede fuldt ud op til vores forventninger og lidt til. I er klart inde i billedet i forhold til vores sommerfest og julefrokost i 2012.

Kasper Johansen – Mærsk

Let me First of all congratulate you on having such à nice venue as you do. Really nice! Secondly, let me pay homage to you and your attentive and professional staff. I have never work with à team this responsive and friendly. Looking forward to working with you again soon You have my vote – any time!

Regards,Mikael ek CEO Life event Sweden

Pernille og jeg vil også gerne sige tak for en kanon Bryllupsfest der blev alt vi havde håbet på. Fedt sted, med god mad og en fest med fuld tryk på!Alle har været meget glade og tilfredse og jeg er sikker på at en del vil komme tilbage til OC enten via jeres arrangementer eller nogen der kommer og vil holde arrangementer.

Hilsen Pernille og Christian Riber

Vi er helt høje efter den fantastiske fest i skabte for os. Det var som at være med i den bedste film alt spillede og i var/er fantastiske alle sammen.Tusinde tak. Vi får hele tiden opkald og sms’er fra vores gæster der siger det var den bedste fest de kan huske og det er alle unge som gamle . Jeres team er fantastisk og vi vil anbefale Ocean Club og jeres team til alle,vi er i fuld gang. Det er svært at finde ord på de varme følelser man har indeni efter et sådan brag af en fest,og alle jeres små fantastiske overraskelser, sax player,han var da bare fantastisk han blev bare ved og ved,jeres salt på spray til middagen,jeres hjælp med servietterne i skødet, oprids af bordplan,de fantastiske cocktail drenge,total cool,Jeres valg af musik,er blevet ringet op om man kan få det der blev spillet da vi kom. TUSINDE TAK OCEAN CLUB, jeg vil gerne blive 50 igen på den måde any day.Sunshine Was There All the way.

Tak fra Niels og Vivi Rhod

Vi har alle udelukkende modtaget positiv respons fra vores kolleger, som er vilde efter at gentage succesen til sommer eller næste jul – det er jo et godt tegn. + Personalet gjorde det rigtig godt og var med til at gøre det meget festligt! + Gode overraskelser– det løftede stemningen yderligere. + Det fungerede super godt med saxofonist og percussionist – det var SÅ festligt og det fik et præg af live-musik. + Rigtig gode cocktails – og super at de stod klar! + Alt i alt en fantastisk fest, som flere refererer til som ‘den bedste julefrokost i Devoteams historie’! Meget flot!

Devoteam- Anne Baven

Endnu en gang tak for en helt fantastisk Bryllup, eftermiddag og aften på Ocean Club i lørdags! Marta og jeg er stadig helt høje over den sublime fest som I var med til at levere. Rigtig mange af vores gæster har kommenteret vor god servicen fra personalet var, og selvfølgelig rost de fantastiske rammer som stedet jo i sig selv er. Dertil kommer så selvfølgelig begejstringen over maden (Husk endelig at hilse Daniel mange gange og sig tak for mad! og glæden over de lækre drinks og cocktails som I diskede op med. Dansegulvet blev også holdt varmt af den gode musik, så alt i alt blev det en fest, der blev endnu bedre end vi overhovedet havde drømt om. Tilbage er der bare at sige: Tak for denne gang. Jeg tvivler på at det bliver den sidste gang vi mødes, om ikke andet kommer Marta og jeg helt sikkert tilbage en aften og spiser en middag og genoplever det hele i erindringen : – ) Hils dem alle sammen. I har et crew på O. C. som I kan være stolte af!

Kærlig hilsen Peter og Martha Bæk

Kære Ocean Club 1000 tak : ) 1000 tak. Vi havde en FANTASTISK dag og Bryllup, og I var med til at gøre dagen PERFEKT. Hold da op hvor var I bare fede : )I leverede ikke kun en sindssyg god service, men I var en del af vores fantastiske aften: ) Hvor var det dejligt at se at alle havde det sjovt, og at I ikke “kun” leverede en service men I havde det sjovt, og hyggede jer sammen med os alle. I var opmærksomme, sørgede for alle, bare så dejligt. Det var simpelthen så fedt. Ubeskriveligt. Alle vores gæster var meget imponerede og roste jer til skyerne : ) Ikke nok med at omgivelserne var smukke, men gæsterne følte at I var en del af hele familien, og mange spurgte om vi kendte jer : ) I var bare så fede : )Vi ses helt klart igen : ) Hils alle de dejlige mennesker og ha en god dag : )

Mange kærlige hilsner Judie & Stefan

Tak for en super 40-års fest i fredags. Arrangementet forløb over al forventning med en masse glæde gæster og ikke mindst en glad vært.Man må sige, at hele jeres personale forstår at sætte gang i en fest, og det giver bare en god stemning, når man kan mærke, at alle bare er parate til at have det sjovt.Og også tak for min særlige gave – det var lige i øjet.Jeg er sikker på, at I i fredags fik en masse nye potentielle kunder, og jeg vil også helt sikkert selv vende tilbage næste gang jeg skal have et stort arrangement.

Mange hilsner Philip Nyholm. Danders & More